De aanpak om groei te realiseren.

Dit is hoe jij en ik samen, van jouw merk de superheld maken. Met het bewezen proces werken we samen van strategie naar uitvoering van jouw merk en daarbij horende online marketing.

De aanpak

01.

Het begint met online koffie

Lets connect. Een vrijblijvend gesprek waarin jij kunt kijken of ik van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw onderneming. Het is een informele kennismaking, waarbij we checken of de randvoorwaarden er zijn voor een optimale samenwerking. 

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming, neem dan 30 minuten de tijd en plan een afspraak met mij in voor een online bakje koffie (iets anders mag ook). Het kost je niks en wie weet kan ik je nog helpen ook. 

02.

Het vragenuurtje

Of je nu jouw merk op wilt bouwen, of met een online marketing groei wilt creëren, elk traject begint op dezelfde wijze. Met het dit vragenuurtje leer ik jouw wereld beter begrijpen, waardoor ik je een passend voorstel kan doen voor de vervolgstappen. Omdat ik onafhankelijk ben van anderen, systemen en programma’s, kan ik een oplossing bieden die het beste past bij jou en jouw merk. 

Vanuit het vragenuurtje, maak ik een voorstel tot strategievorming en vervolgstappen om jouw doelen te realiseren. 

Het plannen van een vragenuurtje gebeurd, nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden. Hierdoor weet je zeker dat wij een goede match zijn, voordat je er meer tijd in stopt. 

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming, neem dan 30 minuten de tijd en plan een afspraak met mij in voor een online bakje koffie (iets anders mag ook). Het kost je niks en wie weet kan ik je nog helpen ook. 

03.

Strategie als basis voor groei

Of je nu een nieuw merk op wilt bouwen, de volgende stap wilt maken met jouw merk of wilt groeien met behulp van online marketing: het begint allemaal met een wel doordachte strategie. Een strategie geeft je focus en richting. Het brengt jou, jouw team en jouw merk in beweging en zorgt dat het in beweging blijft.

Met behulp van workshops en best practices bepalen we aan de hand van een bewezen modellen samen jouw strategie. Geen 100 pagina’s tellende plannen, maar een gedegen strategie waarmee we samen aan de slag kunnen om jouw groeidoelen te realiseren.

04.

Een vliegende start

De strategie is bepaald en het wordt tijd om alles in beweging te krijgen. Het wordt tijd om het vliegwiel een slinger te geven. Voor de ene is dit de fase waar het laaghangende fruit geplukt wordt, terwijl bij de andere de brand identity vormgegeven wordt. 

Het is afhankelijk van de status waarin jouw onderneming / merk zich begeeft, wat bepaalt wat er in deze fase gedaan kan en moet worden. Dit wordt meegenomen in het voorstel, wat voortkomt uit het Discovery gesprek. 

Elke strategie heeft zijn eerste stappen nodig. De stappen die het vliegwiel een slinger te geven. Het is het laag hangende fruit, wat tot de eerste resultaten zullen leiden. Het is het onboarden van jouw eventuele marketing team, Het is de uitvoering van het growthplan wat voortkomt uit de strategie.

Lees meer »

Van strategie tot en met de vormgeving van jouw huisstijl. De uitkomst: een volwaardig playbook voor jouw merk, incl een brand style guide (huisstijl handboek), waarmee iedere professional mee over weg kan. Ook wordt er een volledig pakket aan brand assets gecreëerd. Een pakket aan digitale middelen, zoals alle mogelijke variaties van jouw logo en andere merkatributen die je wilt gebruiken in jouw uitingen.

Lees meer »

Op basis van customer journey mapping bepalen we samen, wat de website moet doen. De brand identity bepaalt hoe het er vervolgens uit moet zien. In een aantal sprints zal er van een leeg vel papier tot een volledig geproduceerde website gewerkt gaan worden. Aan de hand van wat de website moet kunnen, zal bepaald worden hoeveel sprints er nodig zijn.

Lees meer »

05.

Branding & Marketing Cyclus

De eerste stappen richting het bouwen van jouw eigen merk of het realiseren van groei zijn gezet. Het kost veel energie om iets in beweging te krijgen. De eerste oplossingen zijn gerealiseerd en moeten nu geanalyseerd, geëvalueerd en geoptimaliseerd worden. 

Je gaat nu de volgende fase van de strategie in. Om een duurzaam en consistent resultaat te boeken, moet de energie erop blijven. Anders verliest de strategie zijn momentum en effect. Zeker wanneer je geen marketeer in jouw team hebt, is dit een uitdaging. 

Door middel van een retainer ga je een langdurige partnership aan met mij, waarmee we samen jouw merk samen verder laten groeien, met behulp van online brand design en marketing. Ik zorg ervoor dat de energie erop blijft, Dit kan zijn op het gebied van coaching, maar ook in de uitvoer kan ik mijn steentje bijdragen. 

We creëren een ritme, waarin we in elk kwartaal de focus leggen op een specifiek deel van de strategie, om uiteindelijk aan het einde van het jaar de doelen van het eerste jaar te bereiken. Met maandelijkse checkpoints checken we maandelijks onze navigatie, om te kijken of we nog op de route liggen om op de spreekwoordelijke eindbestemming aan te komen.

Klaar om van jouw merk de superheld te maken?

Neem vandaag nog contact op en maak een afpsraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Online marketing met een focus op online brand design.

Jouw merk is niet wat jij zegt dat het is, maar het is wat jouw doelgroep zegt dat het is (Marty Neumeijer, Brand Gap 2005). Met jouw merk claim je het plekje in het hoofd bij jouw ideale klant. Hiermee wordt jij de superheld voor het oplossen van een specifiek probleem van de klant. 

Lees hier waarom jouw onderneming een merk nodig heeft (artikel).

Jouw sidekick in online brand design

Jij bent de superheld en ik ben jouw sidekick. Jij bent dus in de lead als het gaat om jouw onderneming, merk, marketing en budget. En ik help je waar nodig, zodat jij je kunt focussen op het uitoefenen van jouw vak en het runnen van jouw onderneming.

Om het maximale uit onze samenwerking te halen werken we samen om samen de gewenste groei te realiseren. Daarom werk ik niet met het “u vraagt, wij draaien” principe. 

De samenwerking moet gebasseerd zijn op vertrouwen en het gezamenlijke doel om de groei te realiseren. Zie mij dus niet als een leverancier, maar als partner. 

Als sidekick maak ik gebruik van een breed netwerk aan vakmensen, elk met zijn eigen specifieke superkrachten. Hierdoor kan je jouw online branding en marketing voor een groot deel uit handen nemen, zonder dat jij de controle verliest. 

Dit zijn onze partners »

Heb je een eigen interne marketingafdeling? Geen probleem, omdat ik onafhankelijk ben in mijn rol als sidekick in online brand design, kan ik jouw marketingteam onboarden in jouw strategie, om hen vervolgens de strategie verder te laten realiseren.

Eerlijke marketing als drijfveer

Eerlijke, transparante en duurzame marketing zijn voor mij een belangrijk speerpunt. Dit betekent dat ik je geen gegarandeerd succes met 6 nulllen kan bieden. Ik heb geen geheim gekraakt, waardoor jij succesvol kunt zijn. Ik kan je niet alles kan bieden, wat jij nodig hebt. Ik kan je geen succes binnen enkele dagen/weken beloven. 

De Kunning Concepts is geen leverancier van producten en diensten, maar heeft de ambitie om jouw partner in groei te zijn. Bij De Kunning Concepts gaat helpen voor omzet. Zeg ik ja op alles wat ik wel kan en nee op wat ik niet kan. Samen gaan we voor een duurzaam en langdurig resultaat. 

Eerlijke marketing is één van de pijlers van De Kunning Concepts. Lees hier wat ik met De Kunning Concepts eraan doe, om het marketinglandschap in Nederland nog iets eerlijker te maken (artikel).

Wat betekend eerlijke marketing voor jou?

Klaar om van jouw merk de superheld te maken?

Neem vandaag nog contact op en maak een afpsraak voor een vrijblijvende kennismaking.