Webdesign voor ondernemers

Tegenwoordig is een website “de minimaal vereiste vorm van een visitekaartje voor een onderneming.” Een website is een ideale manier om jouw merk te presenteren. Om nieuwe doelgroepen aan te boren. Om extra verkoop te genereren en ga zo maar verder. 

Het ontwerpen, bouwen en promoten van jouw website is een belangrijk onderdeel van het brand design proces. Op deze pagina vind je alle blogs die ik, namens De Kunning Concepts, heb geschreven over webdesign. 

Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, heb ik de artikelen opgedeeld in 3 fases. Kijk in welke fase jij zit en lees hier alles over. Gebruik het voor de ontwikkeling van jouw website. 

Strategisch webdesign gaat verder dan een digitaal visitekaartje

Webdesign per fase

01

Je orienteert je op een nieuwe website.

02

Jouw website is in ontwikkeling.

03

Jouw website optimaliseren.

Het grote doe-het-zelf webdesign stappenplan.

Ook voor als je jouw website laat
ontwerpen en bouwen

Begin je met een idee voor een website voor jouw merk? En ben je van plan dit te realiseren? Dan kan je ook gebruik maken van het grote doe-het-zelf webdesign stappenplan. Zowel voor als je zelf de mouwen op stroopt, of voor wanneer je iemand anders de opdracht geeft. 

Branding & Marketing Cyclus

01

De oriëntatie fase

Je bent een eigen bedrijf begonnen. Of je hebt al jaren een bedrijf  met een website, maar het wordt tijd voor iets nieuws. Je gaat je oriënteren op het (laten) ontwerpen en bouwen van een nieuwe website. Lees hier alles over. 

02

De productie fase

Van idee tot aan de lancering van je nieuwe website. Met deze blog-artikelen help ik jou een stapje verder in de ontwikkeling van jouw website. 

03

De optimalisatie fase.

Je nieuwe website is gelanceerd. Of je hebt een website, die brengt waar je van te voren op gehoopt had. Een website moet onderhouden, gemonitord, geëvalueerd en verbeterd worden. Website optimalisatie is een continu proces, waarin je aan de knoppen draait van je website om de prestaties te blijven verbeteren. 

Alle webdesign artikelen:

Klaar om van jouw merk de superheld te maken?

Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

Plan een gratis sparringsessie