Het #1 brand design blog
van huissen, lingewaard.

Vandaag der dag kan je als onderneming niet meer om de ontwikkeling van jouw merk heen. Een merk is meer dan een logo. Het is geen marketing en het is geen website. Het is het gevoel wat mensen hebben als ze met jouw merk in aanraking komen. En dat kan je niet bepalen. Maar je kunt het wel beïnvloeden. Online en fysieke ervaringen lopen in elkaar over en vormen een totaal plaatje in het hoofd van de consument. Met een goed opgezette merkstrategie (brand strategy) kan jouw merk de superheld worden voor jouw doelgroep.  

Met De Kunning Concepts ben ik jouw sidekick in online brand design. Ik help je om van jouw merk een superheld te maken. De eerste hulp in brand design vind je hier: het #1 Brand Design Blog van Huissen, Lingewaard. 

Dit is het nummer 1 brand design blog van Huissen en omgeving Lingewaard
Dit is het nummer 1 Brand Design Blog van Huissen en omgeving Lingewaard

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor
De Concept Nieuwsbrief.

Eerdere artikelen:

Klaar om van jouw merk de superheld te maken?

Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

Inhoudsopgave

Paul Hendriks

Voor mij zijn ondernemers uit het MKB superhelden! Ze hebben de superkracht om met hun passie en vakmanschap de uitdagingen van hun klanten te lijf te gaan. Via mijn personal brand en met De Kunning Concepts, help ik deze superhelden om het verschil te maken. Ik zorg ervoor dat de ondernemers zich weer met plezier kunnen richten op het uitoefenen van hun passie en vakmanschap. En dat doe ik met mijn superkracht: online brand design. Van strategie tot de werkelijke uitvoering en de optimalisatie daarvan.