Over mij

Met De Kunning Concepts creëer ik on- en offline brand design om van jouw merk de superhelden te maken. Ik richt me op  kleine en zelfstandige ondernemers uit de regio Arnhem/Huissen/Lingewaard die hulp nodig hebben met het ontwikkelen van hun merk, zodat zij zich kunnen richten op het uitoefenen van hun vak/passie. Je bent immers zelfstandige geworden om van je passie je werk te maken, niet om bezig te zijn met steeds complexer wordende websites, online marketing en vormgeving. 

Wil je meer weten over mij als jouw sidekick in branding & design? Wil je mijn origin story weten? Wil zien wat ik inmiddels bereikt heb als online brand designer? Dan adviseer ik je naar DeKunning.nl te gaan. Dat is mijn persoonlijke website, mijn uitlaatklep. Hier vind je niet alleen artikelen over personal branding, maar ook mijn origin story, mijn cv en portfolio. 

We creeeren samen een oplossing die het best past bij jou, jouw merk en de doelgroep.

Na een vrijblijvend intake gesprek kunnen we samen in kaart brengen, wat jouw merk nodig heeft om de superheld te worden bij jouw doelgroep. Maar in de snel veranderende wereld van online marketing, kan iets wat vandaag gewenst is, morgen een no-go zijn. 

Daarom werk ik met 2-weekse sprints. Dit geeft jou en mij de mogelijkheid, om na elke sprint alsnog van koers te wijzigen (mocht dat nodig zijn). Hierdoor kunnen we snel schakelen op veranderingen, trends en ontwikkelingen. 

In elke sprint werken we naar een voor jouw bruikbaar eindproduct. Waardoor elke sprint waarde toevoegt aan jouw merk. 

Mijn waarden

Duurzame relatie

Ik ben net zo kritisch om een opdracht aan te nemen, als dat jij bent om de opdracht te geven. Ik wil werken voor mensen die passie hebben voor wat zij doen, zodat ik de opdracht kan uitvoeren met de passie die ik heb. 

Klant gericht

Het klinkt in eerste opzicht raar, maar mijn belangrijkste klant ben niet jij, maar jouw klant. Dat is namelijk de persoon die jouw merk als superheld moet gaan zien. 

Lean thinking

Niks is zo vervelend iets in 2 keer doen, terwijl het ook in 1 keer had gekund. De kunst zit hem in het weglaten van alles wat geen waarde toevoegt. 

out of the box

Sterk in het leggen van verbindingen die andere niet zien. Ik knoop de touwtjes aan elkaar, zodat er een unieke oplossing ontstaat, op maat voor jouw merk. 

Mijn concepten

De Kunning Concepts

"The Sidekick in online brand design"

De Kunning Concepts helpt zelfstandige en kleine ondernemers met het vormgeven van hun merk. Zowel online als offline. 

Maar De Kunning Concepts is niet alleen “jouw sidekick in branding & design,” maar ook initiator van diverse concepten. De ervaringen en leermomenten uit deze concepten worden gebruikt om jou nog beter te helpen. 

deKunning.nl

"The Nerd in branding"

DeKunning.nl is het personal branding blog. We volgen hier mijn quest naar een sterk personal brand, net als dat ik andere help met handige tips & trics om hun personal brand neer te zetten. 

Ik experimenteer hier met copywriting, online marketing, personal branding en passief inkomen. 

Heb je geen budget om De Kunning Concepts in te schakelen. Heb je geen budget om jouw merk te ontwikkelen? Dan is dekunning.nl echt iets voor jou! Hier leg ik uit hoe je zelf jouw (persoonlijke) merk kunt ontwikkelen. Het enige wat het kost is tijd.  

thesidekick.nl

"The Ace in merchandise"

TheSidekick.nl is een merchandise shop, gebouwd op het print-on-demand platform van Spreadshirt. Ik experimenteer hier met merch design, online marketing, business automation en passief inkomen. 

The Sidekick bied awesome merchandise met een knipoog naar design en/of popculture. 

> Lees meer over The Sidekick [BLOG]

Klaar om van jouw merk de superheld te maken?

Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.