Paul Hendriks, jouw sidekick in branding en creativiteit.

De Kunning Concepts is het zakelijke merk en de eenmanszaak van mij, Paul Hendriks. Ik ben een in 2019 tot brand designer, grafisch ontwerpen en webdesigner omgeschoolde sidekick, met veel ervaring op het gebied van verkoopsturing en retail. 

Mijn superkracht is dat ik met mijn specialiteiten andere kan helpen, zodat zij hun doelstellingen bereiken. Ik hoef niet bovenop de berg te staan, maar ik wil andere die berg op helpen. Daarom ben ik jouw ideale sidekick als het gaat om brand design, grafische vormgeving en webdesign. 

Waar sta ik voor:

  • eerlijke en transparante prijzen;
  • de eindgebruiker (dus jouw klant), staat centraal;
  • gebruiksvriendelijke oplossingen;
  • uniek ontwerp;
  • totaal oplossingen.

Wil je meer weten over mij, de sidekick, nerd en ace achter De Kunning Concepts? Ga dan naar mijn persoonlijke website “DeKunning.nl” om meer over mij te weten te komen. 

 

Brand design, grafische vormgeving en webdesign voor een eerlijke prijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ben je zelfstandig ondernemer en ben je geïnteresseerd in branding en het creëren van je eigen merk? Dan wil ik je daar graag bij helpen. 

Ik zal binnenkort beginnen met een wekelijks terugkerende blog gaan schrijven met handige tips over brand design voor de kleine zelfstandige ondernemers en ZZP’ers. Daarnaast zal proberen jou zoveel mogelijk handvaten te bieden om jouw merk vorm te geven en om je te onderscheiden van de concurrent. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste weet wanneer ik iets nieuws gepost heb. En ik beloof het je, ik zal je niet bombarderen met mails en ik zal je mailadres al helemaal niet delen met derden.