Het aanbod

Om van jouw merk de superheld te maken, is het belangrijk dat ik met De Kunning Concepts altijd de best passende service bied voor de ontwikkeling van jouw merk. Daar ligt mijn kracht. Van strategie tot aan merkuitingen zoals briefpapier of een website, niks is te gek. Of het nu online of offline brand design betreft, dat maakt niks uit. En mocht de kennis of het specialisme ontbreken, dan zorg ik dat de kennis in huis gehaald wordt, door samenwerking met andere specialisten. 

Een passende service voor elk merk is dus voor elk merk uniek. Daarom ga ik graag met je om de tafel, zodat we samen kunnen kijken wat de perfect passende service voor jou is. 

Brand Strategy

Jouw merk is niet wat jij zegt dat het is, maar wat jouw doelgroep zegt dat het is. Dat kan je niet bepalen, maar wel beïnvloeden! Door stil te staan bij jouw merkstrategie, kan je bepalen hoe je wilt overkomen en hoe je dat in uitvoering brengt. De Kunning Concepts heeft diverse sprints en workshops om jouw te helpen jouw brand strategy te bepalen. 

Lees meer over brand strategy in mijn brand design blog> 

Brand identity

Op basis van jouw brand strategy ontwerpt De Kunning Concepts vervolgens jouw brand identity. Hierbij kijk ik naar jouw wensen en behoefte en ontwerp ik alle nodige merktuitingen zo, dat jouw merk op de juiste manier overkomt bij jouw klant. Van logo tot website, niks is te gek. Zolang het maar past bij jouw merk en doelgroep. 

Brand optimalisation

Als je eenmaal je merk strategie hebt bepaalt en je merk identiteit hebt ontworpen, wil dat niet zeggen dat je achterover kunt gaan hangen. Net als een goede auto of een mooi huis, het moet onderhouden worden. Beter nog, wil je dat jouw huis mooier is dan die van de buurman, dan zul je verbeteringen aan moeten brengen. Je moet het huis optimaliseren. Dat geld ook voor een sterk merk. De Kunning Concepts kan met je mee kijken hoe jouw merk scoort bij jouw doelgroep en we kunnen gezamenlijk bepalen wat de vervolg stappen zijn om nog beter te scoren.  

webdesign

Online brand design begint meestal bij het ontwerpen van een website. Ik lever webdesign (en development) passend bij jouw merk. Op basis van de behoeften bepalen we samen welk platform we gaan gebruiken. Vervolgens ontwerp ik een website op basis van de klantreis (ofwel customer journey) die jouw ideale klant gaat doorlopen om een product of dienst bij jou te kopen. Van een simpele landingspagina tot een volledig ingerichte webshop, zolang het bij jouw merk past is het mogelijk.

Lees meer over webdesign in mijn blog>

sprints & workshops

In basis werkt De Kunning Concepts met sprints en workshops. 

Met sprints van (normaliter) 2 weken, werken we gericht naar een doel: een (deel-)product of service waarmee jij jouw merk verder kunt ontwikkelen. Sommige producten, zoals het ontwerp van een website bestaan uit meerdere sprints, elk met zijn eigen deelproduct. 

Met workshops van 1 of meerdere dagdelen, proberen we een specifieke vraag te beantwoorden of probleem op te lossen. Ideaal om ingewikkelde vraagstukken samen aan te pakken. 

development & hosting

Het monitoren, onderhouden en hosten van websites zijn taken waar je je niet mee bezig wilt houden als zelfstandig ondernemer. Met maandelijks opzegbare abonnementen doet De Kunning Concepts het voor je. Het bespaart jouw veel tijd en frustratie, terwijl ik ervoor kan zorgen dat jouw website blijft voldoen aan de hedendaagse maatstaven. 

Klaar om van jouw merk de superheld te maken?

Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.