Online Marketing Strategie

Staat jouw merk al, maar zit je qua groei tegen een glazen plafond? Dan wordt het tijd om jouw online marketing strategie onder de loep te nemen. Aan de hand van een bewezen proces, creëren we een online marketing strategie met oog voor jouw merk. We brengen alle onderdelen samen om jouw duurzame marketing motor op te bouwen.

Een op marketing gefocuste strategie met aandacht voor jouw merk.

Wat wordt er gedaan?

  • 3 workshops om de online marketing strategie vorm te geven.
  • Verspreid over 6 weken.
  • Tijdsbesteding van 6 tot 8 uur per deelnemer.
  • Eindproduct: jouw merkstrategie met plan van aanpak

v.a. € 3.500

excl. BTW
Online marketing strategie met aandacht voor jouw merk.

Doorbreek het glazen plafond die jouw groei tegenhoud met een duurzame online marketing strategie, met oog voor jouw merk.

Klaar om een geoliede marketing machine op te zetten voor jouw onderneming?

Neem vandaag nog contact op en maak een afpsraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Veel gestelde vragen

Duurzame online marketing strategie is aanpak om jouw marketing strategie vorm te geven, waarbij de best passende tactieken ingezet gaan worden. Dus niet hetgeen wat het beste past binnen mijn takenpakket. Maar ook niet hetgeen wat jij het liefst ziet gebeuren qua marketing. We zoeken de beste oplossingen bij jouw marketing uitdaging.

Je wilt aan jouw merk gaan werken. Of heb je juist online marketing nodig om jouw bedrijf te laten groeien. Per merk, onderneming en/of situatie zal het antwoord op deze vraag anders zijn. Daarom plannen we altijd een vragen uurtje in, waarin we samen erachter gaan komen wat het beste is voor jouw situatie.

Jazeker. Zeker als deze mensen al in een vroeg stadium betrokken kunnen worden. Dit zorgt voor meer mankracht, waardoor er meer werk verzet kan worden. Tevens kennen zij jouw merk beter dan mij. Door een goede samenwerking, bouwen we samen die duurzame online marketing motor op.

In vergelijking met een merkstrategie, is het gemakkelijker om de ROI voor een online marketing strategie te berekenen. Dit omdat er binnen de marketing omgeving meer meetbaar is. Maar het feit blijft, dat niet alles te meten is. Een onderdeel van het voorstel tot een marketing strategie, is altijd een business case. Hiermee kiezen we toonaangevende kengetallen, die we gedurende langere termijn gaan monitoren. Tevens kijken we hoe deze kengetallen zich verhouden met jouw omzet, waardoor we in de toekomst betere, meer weloverwogen beslissingen kan maken.

Waar branding ervoor zorgt dat je herkent wordt en dat men beslist om met je in gesprek te gaan, zorgt online marketing ervoor dat je gevonden wordt. Dan men kennis met je maakt. Het is dus een onmisbaar deel van je complete bedrijfsstrategie.

Elke ondernemer en dus ook elk merk wat ik tegenkom is anders. Na het vragen uurtje, zal er een voorstel gedaan worden voor een set aan workshops, die het beste passen bij jouw situatie.

De marketing aanpak van jou startende merk is altijd onderdeel van het proces. Dit heb je immers nodig om je merk op de juiste manier te positioneren.

Heb je al een bestaand merk? Dan kan uit de Discovery sessie blijken, dat een online marketing strategie een hogere prioriteit heeft.  Dan zal dit meegenomen worden in het voorstel.

Er zijn velen tactieken om jouw online marketing strategie vorm te geven. Per situatie zullen we samen kijken, welke tactieken het beste passen bij jouw onderneming.

Zeker kan dat. Online marketing is geen hogere wiskunde, je moet alleen weten wat je moet doen.

In de kennisbank van deze website vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw eigen online marketing strategie vorm te geven.

Nee! Integendeel, het advertenties zijn over het algemeen maar een klein stukje van een online marketing strategie. Voor sommige merken worden advertenties zelfs helemaal niet meegenomen.

Heb je nog vragen? Plan een gratis/vrijblijvend gesprek ter kennismaking, en stel je vraag.