Strategisch webdesign voor Huissense ondernemers

Jouw website kan niet langer alleen een digitaal visite kaartje zijn. Wil je als ondernemer uit Huissen, Lingewaard het verschil maken en groeien, waarbij jouw website het zware werk voor je doet? Dan ben je op zoek naar strategisch webdesign voor die werkt voor jouw website. 

Webdesign waar jij niks aan hebt.

Wat heb je als Huissense ondernemer in ieder geval niet nodig? Een website die enkel dient als jouw digitale visitekaartje. Bij traditioneel webdesign wordt de lancering van jouw website gezien als het einde van het project. Je hebt nog geen bezoeker op je website gehad en alles is gebouwd op basis van aannames. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw website werkelijk voor je gaat werken? Wat doe je als de bezoekers van jouw website, niet snappen wat ze moeten doen. Wat doe je als de bezoekers van jouw website niet converteren naar klanten?

Juist! Daarom zou je de lancering van jouw website NIET moeten zien als het einde van het project. De lancering van jouw website is juist het begin van jouw online avontuur.

Webdesign wat voor jouw werkt.

Maar wat heeft jouw website dan wel nodig? Jouw onderneming is anders dan alle andere. En zo wil je ook gezien worden. Begin met een website die verteld wie je bent, wat je doet en waarom dit jouw bezoeker zou moeten uitmaken. En dat is nog maar het begin.

Het echte werk begint bij strategisch webdesign pas na de lancering. We gaan gezamenlijk en met behulp van experimenten de website verder laten groeien. Inspelen op wat jouw bezoekers werkelijk doen op jouw website. Een extra verkoopkanaal ontwikkelen voor jouw onderneming. Jouw website continu door ontwikkelen, zodat het mee groeit met jouw onderneming. Een website die werkt voor jou. 

Jouw website continu door ontwikkelen, zodat het meegroeit met jouw onderneming.

De nieuwe aanpak voor jouw marketing,
direct uit Huissen.

Met de bewezen aanpak van De Kunning Concepts ga ik samen met jou de uitdaging aan. We achterhalen de werkelijke online marketing uitdagingen voor jouw onderneming en merk, met behulp van een aantal effectieve workshops. Op basis van de workshops en diverse audits van jouw onderneming, bepalen we de uitdaging en hoe we dit probleem aan gaan pakken.

Vervolgens gebruiken we geen trucjes, maar simpele experimenten om te achterhalen wat het beste werkt voor jouw. Met deze aanpak werken we aan een duurzame groei voor jouw onderneming. Iets waarmee je thuis kunt komen. 

Een stukje online Huissen, waar je als Huissenaar trots op mag zijn.

Krijg gratis inzicht in de waarde van jouw website

Wat is de status van jouw website? Is het enkel jouw digitale visite kaartje, of het begin van jouw commerciele motor. Met de gratis website audit van De Kunning Concepts weet je direct waar je aan toe bent met jouw website.

vakmensen. ondernemers. superhelden

Plan een gratis sparringsessie

Plan een gratis sparringsessie