Online marketing voor Huissense ondernemers

Marketing is niet langer een trucje bestaande uit het najagen van korte termijn doelen. Wil je als ondernemer uit Huissen, Lingewaard het verschil maken en groeien, zonder je volledige marketing budget op te branden aan een marketing trucje? Dan ben je op zoek naar een online marketing strategie die werkt voor jou.

Online marketing waar jij niks aan hebt.

Wat heb je als Huissense ondernemer in ieder geval niet nodig? Een marketeer die zich focus op een paar marketingtactieken, zoals SEO, SEA of Google Advertising. JA! Één of meerdere van deze tactieken zouden je misschien verder kunnen helpen. Zeker voor de korte termijn. Maar wat nu wanneer andere marketingtactieken beter bij jouw situatie en budget zouden passen? Is de betreffende marketeer er dan bij gebaat, om je een andere – beter passende – marketing tactieken adviseren?

NEE. Zeker niet als er een geheel team en een mooi kantoorpand onderhouden moeten worden. 

Online marketing die je juist wel nodig hebt.

Maar wat heb je dan wel nodig? Jouw onderneming is anders dan alle andere. En zo wil je ook gezien worden. Ga dus op zoek naar een marketing partner, die tijd en energie investeert om samen met jou de diepte van jouw onderneming en merk in te duiken. Een marketeer die niet direct met oplossing komt, maar in eerste geval vooral heel veel vragen stelt. Zo is de marketeer in staat om je een strategisch advies te geven, wat het beste past bij jou als ondernemer.

En ja, dat kan een stukje SEO of SEA zijn. Maar het zal vooral een mix zijn van tactieken die gericht zijn op jouw ideale klant, tactieken die het beste passen bij jouw merk, onderneming en team.  

Niet een jaarcontract met de focus op één tactiek, maar een samenwerking gebouwd op een passende strategie.

De nieuwe aanpak voor jouw marketing,
direct uit Huissen.

Met de bewezen aanpak van De Kunning Concepts ga ik samen met jou de uitdaging aan. We achterhalen de werkelijke online marketing uitdagingen voor jouw onderneming en merk, met behulp van een aantal effectieve workshops. Op basis van de workshops en diverse audits van jouw onderneming, bepalen we de uitdaging en hoe we dit probleem aan gaan pakken.

Vervolgens gebruiken we geen trucjes, maar simpele experimenten om te achterhalen wat het beste werkt voor jouw. Met deze aanpak werken we aan een duurzame groei voor jouw onderneming. Iets waarmee je thuis kunt komen. 

online marketing, waar je als Huissenaar trots op mag zijn.

Krijg gratis inzicht in jouw marketing inzet.

Voordat je werkelijk aan de gang gaat met je marketing, is het verstandig om de huidige marketingactiviteiten te beoordelen. Met de gratis marketing audit van De Kunning Concepts weet je direct waar je aan toe bent op het gebied van marketing.

vakmensen. ondernemers. superhelden

Plan een gratis sparringsessie

Plan een gratis sparringsessie