Brand design voor Huissense ondernemers.

Jouw merk is niet wat jij zegt dat het is, maar wat jouw klanten zeggen dat jij bent. Wil je als ondernemer uit Huissen, Lingewaard een sterk merk neerzetten waar je trots op kunt zijn? Dan moet je werken aan het plaatje van jouw merk in het hoofd van jouw klant.

Brand design waar jij niks aan hebt.

Wat heb je als Huissense ondernemer in ieder geval niet nodig? Iemand die jouw logo en huisstijl ziet als jouw merk. JA! Het zijn visuele uitingen van jouw merk, maar jouw merk is veel meer dan dat. Het zit namelijk in alles wat je doet.

Een merk wat alleen bestaat uit een logo en huisstijl, is simpelweg een bedrijf. Een van de 13 in dozijn bedrijven die strijden om de aandacht van jouw klant. Een bedrijf wat geen plek weet te veroveren in de harten van jouw klanten.

Een onderneming die alleen maar zijn marketing budgetten kan verhogen, om morgen nog hetzelfde resultaat te krijgen als vandaag.

Brand design waarmee je juist wel het verschil maakt.

Maar wat heb je dan wel nodig? Jouw onderneming is anders dan alle andere. En zo wil je ook gezien worden. Je ben uniek in wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. En daar begint het bouwen van jouw merk. 

We gaan kijken wie jij bent, wat je doet en wat jouw drijfveren zijn. We gaan opzoek naar wat jouw onderneming doet tikken. Jouw merkidentiteit. Vervolgens gaan we kijken hoe groot de kloof is tussen de door jouw gewenste merkidentiteit en het huidige merkimago wat jij hebt bij jouw klanten. 

Met een merkstrategie dichten we die kloof en maken we van jou de superheld voor jouw klanten. 

Met de merkstrategie dichten we de kloof tussen wie jij wilt zijn en hoe jouw klanten over jou denken.

De nieuwe aanpak voor jouw marketing,
direct uit Huissen.

Met de bewezen aanpak van De Kunning Concepts ga ik samen met jou de uitdaging aan. We achterhalen de werkelijke online marketing uitdagingen voor jouw onderneming en merk, met behulp van een aantal effectieve workshops. Op basis van de workshops en diverse audits van jouw onderneming, bepalen we de uitdaging en hoe we dit probleem aan gaan pakken.

Vervolgens gebruiken we geen trucjes, maar simpele experimenten om te achterhalen wat het beste werkt voor jouw. Met deze aanpak werken we aan een duurzame groei voor jouw onderneming. Iets waarmee je thuis kunt komen. 

Bouw een merk, waar je als Huissenaar trots op mag zijn.

Breng gratis jouw merk in beeld.

Voordat je werkelijk jouw merk gaat opbouwen, is het verstandig om jouw huidige merk te beoordelen. Met de gratis brand audit van De Kunning Concepts weet je direct waar je aan toe bent met jouw merk.

vakmensen. ondernemers. superhelden

Plan een gratis sparringsessie

Plan een gratis sparringsessie