Webdesign en service

Een website moet bieden waar de klant naar op zoek is.

Als ondernemer kan je tegenwoordig bijna niet meer zonder website. Het is tegenwoordig het eerste waar mensen zoeken als ze iets nodig hebben. En er is zoveel mogelijk. Wat heb jij dan precies nodig? Wie gaat het onderhouden? Kom ik wel goed naar voren bij zoekmachines, zoals Goolge? Dat zijn waarschijnlijk nu allemaal vragen die in je opkomen. Maar wees gerust, als sidekick ben ik er om je te helpen. Ik bied webdesign en service op maat van jouw klanten.  

Er zijn tegenwoordig heel veel vormen van online-aanwezigheid. Je kunt een simpele website hebben die ervoor zorgt dat je gevonden wordt. Maar je kunt ook een webshop hebben, zodat klanten zelfs online bij jou kunnen kopen. De website kan een boekingsmodule hebben, waardoor klanten online een reservering kunnen doen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat heb jij dan nodig? 

Dat kan ik je van te voren ook niet vertellen. Er is geen gouden oplossing die gegarandeerd bij ieder bedrijf succesvol zal zijn. Als je De Kunning Concepts een website voor je laat ontwerpen, zullen we daarom altijd eerst samen de customer journey in kaart brengen. Dit is de reis die de klant maakt vanaf het moment dat de klant zich aan het oriënteren is, tot het moment dat hij een review achter laat, nadat hij jouw product of dienst heeft aangekocht. Op basis daarvan kan je pas echt bepalen wat je nodig hebt om je online aanwezigheid te claimen.

De Kunning Concepts pas daarom een variatie aan webdesign en service, die het voor jou een stuk gemakkelijker maken. En dit bied ik aan voor een eerlijke en transparante prijs, waardoor je altijd van te voren weet waar je aan toe bent. 

Service gebied

De Kunning Concepts is gevestigd in Huissen. Is jouw bedrijf gevestigd in de gemeente Arnhem, Berg en Dal, Lingewaard, Nijmegen of Overbetuwe kom ik graag bij u langs om u meer informatie te geven. Is jouw bedrijf elders gevestigd kom ik ook graag bij u langs, maar kan het zijn dat uit kostenoverwegingen ervoor gekozen wordt om de eerste kennismaking via een online meeting te houden. Mocht je sowieso een voorkeur hebben voor de online meeting, kan dat natuurlijk altijd. 

Landingspagina

Landingspagina

€ 499,-

Webdesign en service

Webdesign

€ 799,-

Webdesign Pro

Webdesign Pro

€ 999,-

Meest gekozen
Custom webdesign

Custom website

Op aanvraag

Alle prijzen zijn exclusief BTW, maar die is voor jouw als ondernemer in de meeste gevallen aftrekbaar. 

Heb je interesse?

Heb je interesse in dit product? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heb je eerst nog wat vragen, ook daar geef ik met plezier antwoord op. 

Hoe zorg je ervoor dat jouw website gevonden wordt?

Hoe onderhoud je je website?

Met alleen een website ben je er nog niet. Als jou potentiële klanten jou online niet kunnen vinden, heb je helemaal niks aan een website. Daarnaast is het belangrijk dat je website goed blijft werken, want 9 van de 10 bezoekers zullen afhaken als de website niet naar behoren werkt. 

Zoals al vaak gemeld, is De Kunning Concepts jouw sidekick in creativiteit en daarom zou het raar zijn als ik hier geen passend aanbod voor zou hebben. Hieronder een overzicht van de “online diensten” die ik met De Kunning Concepts aanbied. 

De online diensten:

Symbool Hosting

Hosting basis

Dit is het standaard hostingpakket wat geleverd wordt bij de producten Webdesign en Webdesign Pro. Bij aanschaf in combinatie met één van deze producten is het eerste jaar gratis. Dit hosting pakket wordt geleverd inclusief een domeinnaam en emailadres.

€ 9.99
per maand
Symbool Hosting: SSL

Hosting: SSL

Dit hosting pakket is gelijk aan “Hosting basis”, dus inclusief één domeinnaam en emailadres, PLUS een SSL certificaat. Dit certificaat geeft zorgt voor een extra beveiligingslaag tussen server en browser. De bezoekers kunnen zien of je gebruik maakt van deze beveiliging aan de hand van het uitroepteken of slotje naast je domeinnaam links boven in je browser. Een echte aanrader dus.

 

 

€ 14.99
per maand
Symbool Hosting: Veilig en geolied

Hosting: Veilig en geolied

Dit hosting pakket is gelijk aan “Hosting: SSL”, dus inclusief één domeinnaam, emailadres en SSL certificaat, PLUS maandelijks onderhoud. Websites worden onderhoudsvriendelijk opgeleverd, maar dat wilt niet zeggen dat je er niks meer aan hoeft te doen. De plugins, die de website extra functies geven, moeten regelmatig geupdate worden. Dit is niet veel werk, maar het moet wel gebeuren zodat de website blijft werken en veilig blijft. Zie het als het onderhoud van de auto. Met dit hosting pakket blijft je website dus een veilige en geoliede machine.

€ 24.99
per maand
Symbool SEO Proof Content

SEO Proof content

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, ofwel “zo goed mogelijk scoren bij de online zoekmachines”, zoals Google, Yahoo en Bing. Door de door jouw aangeleverde teksten te analyseren en herschrijven, vergroten we de kans om hoger uit te komen in de zoekresultaten. Als je Webdesign Pro aanschaft zit dit al inbegrepen bij de oplevering van de website. Maar alle teksten die je daarna aanpast of toevoegt, zoals in een eigen blog, zouden ook SEO proof moeten zijn. Net als de afbeeldingen en dergelijke. Dit zou je zelf kunnen doen aan de hand van tips en trucs via Yoast, een handige plugin geïnstalleerd bij elke website die ik oplever. Je kunt het ook laten doen met deze service. De service wordt gerekend per pagina/bericht wat onder handen genomen dient te worden.

€ 25
per pagina
Symbool Brand design sprint

Brand design sprints

Met een website in combinatie met bijvoorbeeld een landingspagina en/of emailcampagne heb je een sterke basis gebouwd om je merk te laten groeien. Maar je kunt daarna niet achterover gaan hangen, want dan is de kans groot dat het allemaal niks was. Je moet door gaan met ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een uitbreiding van je website, het openen van een nieuw social media kanaal, of zelfs het openen van een webshop. Dit vraagt allemaal heel veel van je en hoe mooi zou het dan zijn als iemand met je mee denkt? Iemand die je kan helpen die ontwikkeling vorm te geven. Iemand die al bekend is met je merk. De Kunning Concepts bied branding sprints, waarin ik jou help een dergelijke ontwikkeling snel vorm te geven. Vooraf bepalen we samen wat het eindresultaat moet zijn, we verdelen de taken en gaan aan de slag.

€ 250
per sprint
Symbool email campagne

Email campagne

Wil je extra bezoekers naar je website trekken? Of wil je een product extra aandacht geven om de verkoop te stimuleren? En heb je een emaillijst opgebouwd met potentiële klanten? Dan is een emailcampagne wat voor jou. We ontwerpen samen het traject wat de klant moet doorlopen met het doel om de klant de gewenste actie te laten maken. Bijvoorbeeld dat bezoek aan je website of het doen van die aankoop. Vervolgens zetten we alles uit en starten we de campagne. Gedurende de campagne monitoren we en sturen we bij.

Deze service is exclusief de kosten van eventuele derde partijen die betrokken zijn bij dit proces. Denk hierbij aan online advertentiekosten, een abonnement bij een emailservice zoals mailchimp, etc.

€ 300
per campagne

Prijzen zijn exclusief BTW

Hosting van de Kunning Concepts loopt via Flexwebhosting.nl

Heb je interesse?

Heb je interesse in dit product? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heb je eerst nog wat vragen, ook daar geef ik met plezier antwoord op.