Eerlijke prijzen voor brand design, grafisch ontwerp en webdesign.

Wat zijn de prijzen? Als ondernemer wil je weten wat iets gaat kosten voordat je ergens in gaat investeren. Daarnaast wil je niet onderhandelen over de prijs, om er later achter te komen dat je eigenlijk nog steeds te veel hebt betaald. Bij De Kunning Concepts krijg je niet de hoogste korting, maar de juiste prijs! En je krijgt de prijs altijd voordat de opdracht uitgevoerd word, zodat je niet tegen onverwachte kosten aan loopt. Dat is zowel voor jouw al mij fijner werken. 

Hieronder zie je een overzicht van alle producten en diensten die ik met De Kunning Concepts lever, met de daarbij horende prijzen. Let wel op. Ik richt me met De Kunning Concepts op kleine zelfstandig ondernemers met medewerkers tot 10 medewerkers. Ben je ondernemer en heb je een groter personeelsbestand, ben je natuurlijk nog steeds van harte welkom, maar dan zijn er andere prijzen van toepassing. Op basis van een inventarisatie zal dan een passende offerte gemaakt worden. 

Service gebied

De Kunning Concepts is gevestigd in Huissen. Is jouw bedrijf gevestigd in de gemeente Arnhem, Berg en Dal, Lingewaard, Nijmegen of Overbetuwe kom ik graag bij u langs om u meer informatie te geven. Is jouw bedrijf elders gevestigd kom ik ook graag bij u langs, maar kan het zijn dat uit kostenoverwegingen ervoor gekozen wordt om de eerste kennismaking via een online meeting te houden. Mocht je sowieso een voorkeur hebben voor de online meeting, kan dat natuurlijk altijd. 

De producten van De Kunning Concepts.

De aansluitende diensten van De Kunning Concepts.

Symbool Hosting

Hosting basis

Dit is het standaard hostingpakket wat geleverd wordt bij de producten Webdesign en Webdesign Pro. Bij aanschaf in combinatie met één van deze producten is het eerste jaar gratis. Dit hosting pakket wordt geleverd inclusief een domeinnaam en emailadres.

€ 9.99
per maand
Symbool Hosting: SSL

Hosting: SSL

Dit hosting pakket is gelijk aan “Hosting basis”, dus inclusief één domeinnaam en emailadres, PLUS een SSL certificaat. Dit certificaat geeft zorgt voor een extra beveiligingslaag tussen server en browser. De bezoekers kunnen zien of je gebruik maakt van deze beveiliging aan de hand van het uitroepteken of slotje naast je domeinnaam links boven in je browser. Een echte aanrader dus.

 

 

€ 14.99
per maand
Symbool Hosting: Veilig en geolied

Hosting: Veilig en geolied

Dit hosting pakket is gelijk aan “Hosting: SSL”, dus inclusief één domeinnaam, emailadres en SSL certificaat, PLUS maandelijks onderhoud. Websites worden onderhoudsvriendelijk opgeleverd, maar dat wilt niet zeggen dat je er niks meer aan hoeft te doen. De plugins, die de website extra functies geven, moeten regelmatig geupdate worden. Dit is niet veel werk, maar het moet wel gebeuren zodat de website blijft werken en veilig blijft. Zie het als het onderhoud van de auto. Met dit hosting pakket blijft je website dus een veilige en geoliede machine.

€ 24.99
per maand
Symbool SEO Proof Content

SEO Proof content

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, ofwel “zo goed mogelijk scoren bij de online zoekmachines”, zoals Google, Yahoo en Bing. Door de door jouw aangeleverde teksten te analyseren en herschrijven, vergroten we de kans om hoger uit te komen in de zoekresultaten. Als je Webdesign Pro aanschaft zit dit al inbegrepen bij de oplevering van de website. Maar alle teksten die je daarna aanpast of toevoegt, zoals in een eigen blog, zouden ook SEO proof moeten zijn. Net als de afbeeldingen en dergelijke. Dit zou je zelf kunnen doen aan de hand van tips en trucs via Yoast, een handige plugin geïnstalleerd bij elke website die ik oplever. Je kunt het ook laten doen met deze service. De service wordt gerekend per pagina/bericht wat onder handen genomen dient te worden.

€ 25
per pagina
Symbool Brand design sprint

Brand design sprints

Met een website in combinatie met bijvoorbeeld een landingspagina en/of emailcampagne heb je een sterke basis gebouwd om je merk te laten groeien. Maar je kunt daarna niet achterover gaan hangen, want dan is de kans groot dat het allemaal niks was. Je moet door gaan met ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een uitbreiding van je website, het openen van een nieuw social media kanaal, of zelfs het openen van een webshop. Dit vraagt allemaal heel veel van je en hoe mooi zou het dan zijn als iemand met je mee denkt? Iemand die je kan helpen die ontwikkeling vorm te geven. Iemand die al bekend is met je merk. De Kunning Concepts bied branding sprints, waarin ik jou help een dergelijke ontwikkeling snel vorm te geven. Vooraf bepalen we samen wat het eindresultaat moet zijn, we verdelen de taken en gaan aan de slag.

€ 250
per sprint
Symbool email campagne

Email campagne

Wil je extra bezoekers naar je website trekken? Of wil je een product extra aandacht geven om de verkoop te stimuleren? En heb je een emaillijst opgebouwd met potentiële klanten? Dan is een emailcampagne wat voor jou. We ontwerpen samen het traject wat de klant moet doorlopen met het doel om de klant de gewenste actie te laten maken. Bijvoorbeeld dat bezoek aan je website of het doen van die aankoop. Vervolgens zetten we alles uit en starten we de campagne. Gedurende de campagne monitoren we en sturen we bij.

Deze service is exclusief de kosten van eventuele derde partijen die betrokken zijn bij dit proces. Denk hierbij aan online advertentiekosten, een abonnement bij een emailservice zoals mailchimp, etc.

€ 300
per campagne
Symbool ontwerp merkuiting

Ontwerp merkuiting

Heb je een ontwerp voor een vistiekaartje nodig? Of voor een ontwerp waanzinnig idee om jou merk te promoten? Niks is mij te gek. Je ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vrijblijvende offerte
Symbool drukvoorbereiding

Drukvoorbereiding van bestaand ontwerp

Heb je al een ontwerp en wil je dit laten drukken? Wil je dit doen voor een scherpe transparante prijs? Je levert mij het bronbestand aan en deze zet ik voor je om naar een drukklaar document. Ik zoek de drukker erbij die de beste kwaliteit levert voor de laagste prijs en regel het drukwerk voor jou. Bij deze service betaal je € 49,- voor de drukvoorbereiding en worden de drukkosten direct van de drukker naar u gefactureerd. Ik zorg er natuurlijk voor dat je de drukkosten weet, voordat we werkelijk tot opdracht over gaan, waardoor je er altijd nog onderuit kunt.

€ 49
per stuk
Symbool voor herhaal orders drukwerk

Herhaalorder drukwerk

Heb je al een keer een ontwerp door De Kunning Concepts laten drukken en wil je het ontwerp nogmaals op dezelfde wijze laten drukken? Dan betaal je bij mij enkel de kosten van de drukker. De prijs voor het drukwerk wordt eerst bij jou voorgelegd ter goedkeuring.

€ 0
per stuk

Heb je interesse?

Heb je interesse in dit product? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heb je eerst nog wat vragen, ook daar geef ik met plezier antwoord op. 

Ben je eerder op zoek naar een brand designer, grafisch vormgever, webdesigner die bij jouw in dienst verband komt werken? Ga dan naar mijn persoonlijke website voor meer informatie.