E-mailcursus Merkidentiteit

Met een sterk merk maak je als ondernemer het verschil, trek je de ideale klanten aan en heb je meer plezier in het runnen van jouw zaak. Een sterk merk begint met een duidelijke merkidentiteit, ofwel brand identity.

Door je in te schrijven voor De Concept Nieuwsbrief, ontvang je een 9-daagse e-cursus merkidentiteit in jouw mailbox. Een praktische handleiding hoe jij jouw merkidentiteit in kaart kan brengen en vorm kan geven.

En dit allemaal is helemaal gratis. 

Dit is tevens een cursus die continu in ontwikkeling is. Hij zal continu voorzien worden van nieuwe inzichten, er zal waardevolle informatie aan toegevoegd blijven worden EN het zal meegaan met de tijd. Wanneer je de cursus afrond, zal je ook deze updates gratis en voor niks in jouw mailbox ontvangen.

Wat krijg je bij de e-mailcursus merkidenteit?

Wat wordt er gedaan?

  • 9 e-mails met een stap voor stap aanpak
  • Relevante en waardevolle aanvullende kennis
  • Het Brand Identity Canvas (PDF) van de Kunning Concepts

v.a. € 0,-

excl. BTW
De Concept Nieuwsbrief - e-mailcursus merkidentiteit

HET BOUWEN VAN JOUW MERK START MET HET BEPALEN VAN JOUW MERKIDENTITEIT

Gratis E-mailcursus Merkidentiteit in jouw mailbox

Schrijf je nu in voor De Concept Nieuwsbrief en ontvang de e-mailcursus de komende 9 dagen in jouw mailbox.

Veel gestelde vragen

Elke eerste zondag van de maand om 10:00h s’ochtends, ontvang je De Concept Nieuwsbrief in jouw mailbox. Een nieuwsbrief vol met tips, trics en waardevolle kennis die jij direct kunt inzetten om jouw merk, marketing en website naar een hoger niveau te tillen.

De Concept Nieuwsbrief is een concept van De Kunning Concepts en wordt maandelijks geschreven / samengesteld door mij, Paul Hendriks.

Nog niet, maar we zijn hard aan het werk om dat ook aan te kunnen bieden.

Het brand identity canvas is interpretatie van de Merkwijzer van Ruud Boer (Brand Design)

Vervolgens is het aangevuld met kennis vanuit diverse boeken van Brand Designer Marty Neumeier, Youtube video’s van Chris Do / The Futur en veelal ook uit eigen ervaring.

Ik streef erna om elke week sparringssessies in te plannen met andere Merkstrategen om zo steeds meer kennis en skills te bemachtigen die ik kan gebruiken om branding nog gemakkelijker te maken voor jou.

Nee, maar daar is een simpele oplossing voor. Je bent namelijk vrij om je op elk moment uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

Let wel op. Wanneer je je uitschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je ook de cursus updates niet meer.

De E-mailcursus Merkidentiteit is een afgeleide van mijn de Brand Identity Workshop. Het is de kern van mijn proces, welke ik continu door blijf ontwikkelen om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Waarom zou ik die nieuwe kennis voor jullie achterhouden?

Wat je kunt verwachten in een update:

  • nieuwe relevante lees- en kijktips
  • vernieuwde elementen
  • extra of nieuwe downloads, zoals een update van het Brand Identity Canvas.
  • extra werkvormen

Enkel en alleen wanneer het ook werkelijk zin heeft.

Is er geen noemenswaardige ontwikkeling, dan heeft het ook geen zin om jou daarover lastig te vallen.

Je schrijft je in. Stroopt je mouwen op en gaat aan de gang met de cursus. Maar al snel kom je erachter dat dit niks voor jou is. Geen probleem. Ik ben er om je te helpen. Schroom dus niet om contact met mij op te nemen via deze website of LinkedIn.

Voor degene die zich nu inschrijven blijft deze cursus gratis. En zolang als ik het vol kan houden, zal deze cursus ook gratis blijven. Het draagt immers bij aan het toegankelijk maken van branding en eerlijke marketing voor het MKB.

Ik gebruik jouw persoonsgegevens enkel en alleen voor het versturen van De Concept Nieuwsbrief en de updates van de E-mailcursus.

Jouw gegevens worden nooit met derden gedeeld. Kijk voor verdere toelichting naar mijn privacy voorwaarden

Heb je nog vragen? Plan een gratis/vrijblijvend gesprek ter kennismaking, en stel je vraag.

Schrijf je in voor de Concept Nieuwsbrief

Ontvang de 9-daagse E-mailcursus Merkidentiteit GRATIS in jouw mailbox, door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief.